Afganistan Mezar-ı Şerif’teki Ebu Dücane Mülteci Kampı’nda, sizlerin desteğiyle başlattığımız Hind Receb Okulu ve Esma Biltaci Sağlık Kliniği’nin inşaatları yükselmeye devam ediyor.
İmkânsızlığın ortasında büyüyen çocuklar; yakında 5 sınıflı, oyun parkı olan cıvıl cıvıl bir okula kavuşacak. Okulumuz, Gazze’de hayatını kaybeden Hind Receb’in anısına, bölgedeki yüzlerce çocuğa eğitim imkanı sunacak.
Hemen yanı başında yükselen kliniğimiz ise hasta çocuğunu kucağında taşıyan annelerin, şifa arayan yaşlıların güvenle sığınacağı bir yuva olacak. Sağlık kliniğimiz, Mısır’da tıp eğitimi alma hayali kurarken keskin nişancı kurşunuyla öldürülen Esma Biltaci’nin anısını ve insan hayatına verdiği değeri yaşatacak.