Devletabad Halkının Yeni Buluşma Alanı Şekilleniyor | Umuda Koşanlar Derneği

Devletabad Halkının Yeni Buluşma Alanı Şekilleniyor

Hz. Rabia Camii, çocuklardan yetişkinlere herkesin kendine yer bulacağı bir mekan olarak inşa ediliyor.

28 Kasım 2025 Afganistan

Hz. Rabia Camii, Devletabad halkının günlük yaşamında güvenle kullanabileceği, çocuklardan yetişkinlere herkesin faydalanacağı bir merkez olmaya doğru hızla ilerliyor.

Afganistan’ın Devletabad bölgesinde inşasını sürdürdüğümüz Hz. Rabia Camii, uzun zamandır güvenli bir ibadet alanına ihtiyaç duyan halk için özel bir değer taşıyor. Savaşın ardından evlerine dönen insanların yeniden bir araya gelebileceği, nefes alabilecekleri bir mekâna sahip olma talepleri; bu projeyi hayata geçirmemizin temel nedenlerinden biri oldu.

Tamamlandığında aynı anda 850 kişinin faydalanacağı cami, hem ibadet hem de Kur’an eğitimi ve topluluk buluşmaları için kullanılacak. Yerel komiteyle birlikte yürüttüğümüz inşaat çalışmaları desteklerinizle ilerlemeyi sürdürüyor.

Yardımlarınızı Bekliyoruz

Projemize destek olup yardım yapmak için sağ taraftaki alanı kullanabilirsiniz.
Bağış Miktarı
Bağışçı Bilgileri