Geçici Yaşam Merkezimizi Kuruyoruz.
Bugün konteyner evlerimiz Hatay'a geldi. İçerisinde mutfak, banyo ve tuvaletin de bulunduğu konteyner evlerimizi yeni ve temiz eşyalar ile döşeyip depremzede dostlarımızın yerleşimine başlıyoruz.
Yaptığımız yetimhane ziyaretlerinde; siz bağışçılarımızın destekleriyle 100 çocuğumuza elbise, ayakkabı gibi bayramlık hediyeler verdik ve mutlu bir bayram yaşamalarına vesile olduk.
Tespitte bulunduğumuz ihtiyaçlı bölgeleri ziyarete başladık. Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.
Kış yardımlarımız kapsamında Lübnan’ın Arsal Kampında dağıtımlar gerçekleştirdik.
Tekirdağ’da Bir Çanta Mutluluk projesi ile 300 TL değerindeki bayramlık kıyafet çeki ve çanta içerisindeki hediyelerin dağıtımı ile 160 çocuğumuza ulaştık.
7 Ekim'den itibaren saldırı altında olan Gazze'ye yönelik yardımlarımızı bölgede bulunan stoklarımız ile gerçekleştirebildik.