Tekirdağ’da Bir Çanta Mutluluk projesi ile 300 TL değerindeki bayramlık kıyafet çeki ve çanta içerisindeki hediyelerin dağıtımı ile 160 çocuğumuza ulaştık.
Kurban, her yerde farklı anlamlara gelebilir. Bir evde güzel bir aş, diğerinde yürekten bir gülümseme olabilir.
Eskişehir’de sosyal yardım çalışmalarında görev almak isteyen gönüllülerimizle oryantasyon eğitiminde bir araya geldik.
12.500 kişinin faydalanabileceği 2.500 erzak kolisi, 3.000 battaniye, 1.000 çift bot, 1.000 adet montun yanı sıra 25.500 kişilik sıcak yemek yardımı ulaştırdık.
‘Sıcak Yemek Dağıtımları’ için bağışlarınız toplamda 1000 kişi için daha bir öğüne dönüştü.
Ramazan’da iftar saatinde bile suya ulaşamayan Nijerlinin kullanabilmesi için 15 bin kişiye hizmet verecek, 5 güneş panelli büyük su kuyusunu mart ayı sonunda faaliyete geçirdik.
Deneyiminizi iyileştirmek ve site performansını artırmak için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Bilgilendirmesi sayfamızı inceleyebilirsiniz.